Startnummer

Startnummers, wat mis ik ze. De wedstrijdspanning, de doelen en de harde trainingen.
Sinds de trainingsstage in Portugal heb ik een lastige knie. Omdat het leek op overbelasting besloot ik toch van start te gaan bij het NK in Leiden. Ik verwachtte na een week looprust en wat alternatieve trainingen dat de klachten wel zouden verminderen, maar dit pakte een beetje anders uit. Pas sinds een week of drie loop ik weer op de baan, niet hard, niet veel. De doelen die ik me had gesteld moet ik steeds verder opschuiven. Gelukkig kan ik prima fietsen en ook de krachttraining gaat goed.
Op de echo is er alleen vocht te zien, maar niet de oorzaak van het vocht. Daarom heb ik toch besloten een MRI te maken, over een paar dagen ben ik aan de beurt. Ik hoop dat daar de oorzaak te vinden is.
To be continued….

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>