Lange adem

Het herstel na de menisectomie verloopt met horten en stoten. De (baan)trainingen stemden me allerminst goed. Dus reden om nog harder te pushen. Dit ging op lange termijn niet goed, met als gevolg nog een blessure aan mijn ‘goede’ been. Ondanks de massages, manipulaties, foamroller en de rekoefeningen moest er toch weer een week van looprust aan te pas komen om de pijn en spierspanning te doen afnemen. Een stemmetje in mijn hoofd was het hier helemaal niet mee eens, alsof ik niet al genoeg trainingen gemist had…..
Het is moeilijk een goede balans te houden tussen de belasting en de belastbaarheid van mijn ledematen, helemaal als het geduld op raakt, het seizoen al lang begonnen is, als er frustraties in het spel zijn en als er twijfels om de hoek komen kijken.

De afgelopen 2 weken heb ik lekker getraind zonder frustraties en pijntjes. Zou ik dan nu eindelijk een stijgende lijn te pakken hebben…..? Ik begin er zowaar zelf weer een beetje in te geloven. Het is maar goed dat ik duursporter ben.
                                                                                                     Die lange adem? Die ken ik wel.

 

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>