3xR

De knie gaat nog niet zoals het moet gaan. Daarom ben ik bij verschillende professionals informatie in gaan winnen. Na een goede bak koffie met Leon Meijer, mijn fysio tijdens de revalidatie, besloten om toch een second opinion te doen. Dit kon via Leon snel geregeld worden bij dr. C. v.d. Hart.
De atleet in mij hoopt op een wonderdokter, die direct ziet wat er aan de hand is en die dan kan fiksen, zodat ik de gaskraan weer open kan draaien. Maar, dat kan natuurlijk alleen in films…. De knie is voorlopig zoals ‘ie is. De krachttraining is omgegooid en met tape wordt de kniefunctie tijdens harde trainingen wat ondersteund.
De klachten nemen iets af. Maar of deze knie een marathonbelasting aan kan is onduidelijk. Samen met Eddy en Jacob proberen we een optimale balans te bereiken waarin ik eerst kan werken aan snelheid en later aan omvang. Het is roeien met de riemen die ik heb en daarmee probeer ik zo ver mogelijk te komen.

Voorlopig zit ik nog wel even in de Portugese zon. Rust, Reinheid en Regelmaat zijn mijn maatjes deze twee weken, zodat ik qua niveau weer een stapje kan maken.

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>