Monte Gordo

Vaak wordt me de vraag gesteld “Wat doe je dan de hele dag tijdens zo’n trainingsstage?”. In een notendop verloopt een trainingsstage als volgt;
Elke dag heeft ongeveer dezelfde structuur. Om 8:00u meldt iedereen zich  voor het ontbijt. Tussen 8:30u en 9:00u is er dagelijks een inloopspreekuur bij de fysiotherapeuten, Marcel van Burgsteden en Danny Snijder. Als het nodig is worden spieren nog wat los gemaakt, tape wordt geplakt en er wordt advies gegeven. Alle atleten zijn klaar voor de eerste training, welke start om 9:30u. Wanneer de eerste training een baantraining is zijn we vaak rond 13:00u weer in het hotel en is het tijd voor de lunch. Daarna kan er wat gerust of gelezen worden en om 15:30u start de tweede training. Even douchen, koken, eten en een spelletje doen en de dag zit er weer op. Om de dag is er de mogelijkheid om gemasseerd te worden. Erg luxe!

Inmiddels zit ik met een grote glimlach aan de koffie in Groningen. De trainingsstage is goed verlopen, elke training werd ik een beetje beter en sterker. De laatste training heb ik zelfs mijn spikes afgestoft en aangetrokken. Heerlijk om me weer een beetje loopster te voelen. Voorzichtig is er een wedstrijdplanning op papier gezet, ik kan niet wachten…..

Hieronder een korte sfeerimpressie van de trainingsstage:

inlopen pauze 1000max 600tjes 600tjes carlijn herstellenfietsen (1)  fietsen (2)

 

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>